Kinderzitjes

Er gaat een wereld voor je kind open op het moment dat deze mee mag in het fietsstoeltje. Dat is vanaf circa 9-12 maanden, zodra het kind zelfstandig kan zitten. De kinderzitjes uit ons assortiment voldoen aan de veiligheidseisen. Zowel de voor- als achterzitjes zijn o.a. voorzien van een kind veilige driepunts-gordelsluiting, bescherming voor de voetjes en bieden voldoende steun aan de zijkant en bij het hoofdje. Bij het voorstoeltje is het gebruik van een windscherm aan te raden. Leuke accessoires zijn optioneel verkrijgbaar.

Fietskleding

Met de juiste kleding fiets je langer. Uit onze ervaring blijkt dat wat je draagt een beslissende factor is, bij het bepalen van de duur van je fietstocht. Word je nat en koud of juist oververhit en te warm, dan hou je het niet lang uit op de fiets. Onze BBB kledinglijn is opgebouwd uit een lagensysteem met verschillende niveaus van warmte, waterdichtheid en ademend vermogen. Dat maakt het mogelijk om verschillende niveaus van bescherming voor je handen, voeten, armen, benen en je torso uit te kiezen. Zo kun je meer genieten en langer fietsen.

Helmen

Als je er goed over nadenkt, is er maar één ding dat een BBB-helm goed moet doen. Ventilatie, pasvorm, comfort en design, het zijn allemaal zaken waar we naar kijken nadat we er voor gezorgd hebben de best beschermende helmen mogelijk te maken. Daarom maken we gebruik van (dubbel) In-molded schaalconstructies, ons interne SpiderWeb structuur en soms zelfs aluminium en carbon verstevigingen. Het lichte gewicht en de comfortabele pasvorm maken het dragen van een helm plezierig. Een tocht op de mountainbike of racefiets? Of een fietstocht in bergachtig gebied? Gebruik je hoofd en draag een helm!

Schoenen en overschoenen

Een stevige fietsschoen zorgt ervoor dat je alle krachten goed kunt overbrengen op het pedaal. Bij glad weer schiet je niet van je pedalen af. Bovendien zorgt een goede schoen voor extra bescherming van je voet. Er zijn niet alleen verschillende soorten schoenen voor de racefietser en de mountainbiker, ook de indoor sporter kan bij ons terecht voor de spinningschoen. Als het regent of bij kou is het verstandig om gebruik te maken van overschoenen. Deze zijn in verschillende gradaties te verkrijgen. Van enkel bescherming tegen de koude tot waterdicht met een dikke isolerende laag. Tip: Breng je schoen mee naar de winkel om de overschoen te kunnen passen.

Regenkleding

Die onverwachte regenbui tijdens een prachtige fietstocht. Blijft het vandaag droog? Al regent het, ik fiets er toch door, want ik moet naar mijn werk of school. Iedereen heeft zo zijn reden om voor goede regenkleding te kiezen. Voor de kortere stukken of onverwachte regenbuien is een poncho ideaal. Heb je een langer stuk te gaan? Dan is er de ademende regenkleding. Losse jack, losse broek of een compleet regenpak? De vele soorten regenkleding zorgen ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan. Wist u dat er ook regen overschoenen zijn? Geen natte voeten meer!

Fietsnavigatie

Snel gebruiksklaar, voorzien van verrassingsroutes en eenvoudig in gebruik. Wat wil je nog meer. De MIO fietsnavigatie kan gebruikt worden in de Benelux of in West-Europa. Of je nu snel van A naar B wilt, of een fietstocht langs de Moezel uitgestippeld hebt. De MIO wijst je de weg en houdt rekening met je voorkeursinstellingen. Wil je juist wel of liever niet over zandpaden rijden. Hierdoor is deze fietsnavigatie geschikt voor Recreatieve fietsers, wielrenners én mountainbikers.

Fietsdragers

Onderscheidend en innovatief wordt de uebler x21-s fietsdrager genoemd. Deze lichtgewicht en stabiele fietsendrager zorgt ervoor dat je met gemak twee (elektrische) fietsen kunt vervoeren met je auto. Zo is het nog gemakkelijker om die ene fietstocht te gaan maken. Door het innovatieve inklapsysteem is de drager zeer klein op te vouwen en gemakkelijk op te bergen.

Tassen en manden

Niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Bijna iedereen heeft wel mand die vast op de fiets zit, of een tas die je snel op je fiets kunt bevestigen om spullen in te vervoeren. Wij hebben een grote keuze in manden en tassen, niet alleen voor recreatief gebruik of dagelijks woon-werkverkeer, maar ook voor meerdaagse fietsvakanties. Of je nu extra bescherming voor je fotocamera wilt, een handige stuurtas voor je persoonlijke spullen of een waterdichte fietstas om tijdens je fietsvakantie te gebruiken? Wij kunnen je optimaal adviseren welke tas het geschikt is.

Fietscomputers en hartslagmeters

Hoeveel kilometer heb ik vandaag gefietst? En met welke snelheid? Leuk om bij te houden en ook motiverend. Fietscomputers zijn er van eenvoudig te bedienen met basis informatie over de snelheid en de gefietste afstand tot (zeer) uitgebreid met o.a. gemiddelde snelheid en hoogtemeter. Hartslagmeters zijn ideaal voor het instellen van een trainingsprogramma. (Conditie of vetverbranding) en hebben o.a. opties als trainingszone instellen, hartslag weergeven, stopwatchfunctie, calorieën teller.

Kinderaccessoires

Speciaal voor de kids: Een veilige vlag, een vrolijk gekleurde kinderbel of een mooie toeter. Dubbele of enkele kindertassen met gekleurde dessins en schitterende afbeeldingen. Een stoere mand om spulletjes mee te nemen. Een bloemenslinger om je fiets op te pimpen. Een veilige helm om uw kind te beschermen, maar ook gekleurde spaakkralen die ratelen als uw kind fietst. Kijk maar eens bij onze kinderaccessoires en laat u verrassen.

In onze ruim opgezette winkel hebben we niet alleen een grote collectie fietsen, maar ook een breed assortiment accessoires voor u of uw fiets.

Een greep uit ons assortiment

standaard logos

0