Nieuw programma ATB E-bikes

Einde van de trail? Niet voor jou! Zeker als je op zoek bent naar een fiets die je extra power geeft om nog verder te gaan. De Powerfly (F/S)brengt je overal… en dan nog een beetje verder. De Powerfly verlegt je grenzen. Hij combineert een beproefd ontwerp van Trek met de betrouwbare voortstuwing van de Bosch trapondersteuningstechnologie. Elke berg verandert in een heuvel en elke rit verandert in puur plezier.

Race & ATB

Willen winnen en grenzen verleggen. Als je op sportief vlak bezig bent met race & ATB fietsen, wil je steeds beter presteren. Net een hogere snelheid, langere tocht of uitdagendere afdaling maken.

Race

Met een goede racefiets heb je een echte kilometervreter als compagnon. Voor een rit van 80 tot 120 kilometer draai je je hand niet om. Een snelle, lichte fiets zorgt ervoor dat je je koppositie behoudt.
Of je nu op zoek bent naar een racefiets van verfijnd aluminium of handgebouwd carbon; Bij Fietswereld Vlassak ben je aan het juiste adres. Met een echte ervaringsdeskundige in huis kunnen krijg je de beste informatie en een persoonlijk advies. Begin je met wielrennen? Dan hebben we uitstekende tips om je snel op weg te helpen.

ATB

Met een mountainbike fiets je gemakkelijk door het bos, ga je een steile helling op of beleef je een heftige afdaling! Met andere woorden: je kunt elke route aan. Mountainbikes zijn speciaal ontwikkeld voor sportmensen die slechte weersomstandigheden en moeilijk begaanbaar terrein beschouwen als een uitdaging om het beste uit zichzelf te halen.
Trek en Koga maken mountainbikes, die voorzien zijn van de meest innovatieve technologie. En dan niet alleen voorbehouden aan de topmodellen. Hierdoor kun je ook als beginnend mountainbiker een over een prachtig exemplaar beschikken. En elk model zit boordevol onderdelen en details die elke rit, op welke trail ook, beter zullen maken.

 

Verleg je grens en win!

Vergroot je plezier met trapondersteuning!

Nieuw programma ATB E-bikes

Einde van de trail? Niet voor jou! Zeker als je op zoek bent naar een fiets die je extra power geeft om nog verder te gaan. De Powerfly (F/S)brengt je overal… en dan nog een beetje verder. De Powerfly verlegt je grenzen. Hij combineert een beproefd ontwerp van Trek met de betrouwbare voortstuwing van de Bosch trapondersteuningstechnologie. Elke berg verandert in een heuvel en elke rit verandert in puur plezier.

  • Krachtige BOSCH trapondersteuning.  Centraal geplaatst bij het bottom bracket met ondersteuning tot 25 km/u.
  • Ultiem rijgedrag.  De geometrie is geoptimaliseerd voor een perfecte mix tussen comfort en prestaties. Het resultaat is complete controle en absoluut vertrouwen op de fiets.
  • Praktisch en veelzijdig. Geschikt voor allerlei extra’s, zoals verlichting, spatborden, dragers, een standaard en een bidonhouder.
  • 100% geschikt voor elk soort terrein. Het robuuste frame en de standaardonderdelen zijn bestand tegen zwaar gebruik.
  • Ook leverbaar in F/S! De Full Suspension Powerfly maakt je mountainbike-ervaring spannender dan ooit tevoren. Extra bij de F/S uitvoeringen: Het gepatenteerde ABP (Active Braking Pivot) om te voorkomen dat je vering stugger wordt als je remt, waardoor de fiets stabiel en onder controle blijft. Knock Block framebescherming; bescherm het frame tegen een ronddraaiend stuur.

Vraag nu een proefrit aan op de ATB E-bike!

Voorletters en Achternaam:

Adres:

Postcode en woonplaats:

E-mail adres: (verplicht)

Telefoonnummer:

Voorkeursdatum:

Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door deze website.

  • Sportief bezig zijn
  • Een met de natuur
  • Alleen of met een groep
  • Er gaat een wereld voor je open
  • Routes ontdekken waar je nog nooit eerder geweest bent
Een greep uit ons assortiment

standaard logos

0