Stads en lifestyle fietsen

Een korte fietstocht in de omgeving, snel even boodschappen doen, dagelijks naar je school of het werk. Met een comfortabele stadsfiets geniet je van elke dagelijkse rit. En heb je graag een duwtje in de rug? Dan zijn er verschillende varianten met elektrische ondersteuning.

Stadsfietsen

Een korte fietstocht in de omgeving, snel even boodschappen doen, dagelijks naar je school of het werk. Met een comfortabele stadsfiets geniet je van elke dagelijkse rit. En heb je graag een duwtje in de rug? Dan zijn er verschillende varianten met elektrische ondersteuning.

Iedere dag onder alle weersomstandigheden.
Een stadsfiets staat voor degelijk, betrouwbaar en veilig. Door de rechte zithouding heb je in het verkeer een uitstekend overzicht. Over het algemeen heeft een stadsfiets een dichte kettingkast, dat is wel zo onderhoudsvriendelijk. Vooral als je in de winter ook veel gebruik maakt van je fiets. Er zijn modellen met 3, 5, 7 of 8 versnellingen, zodat je met tegen-of meewind de juiste versnelling kan trappen.

Lifestyle

Kies een fiets die bij jouw uitstraling past! Ben je op zoek naar een fiets met een modern tintje? Kies je voor een tattoo-achtig design? Of houdt je meer van een strak minimalistische uitvoering. Maak dan je keuze uit onze lifestyle collectie. Dan rijd je ook nog eens rond op een fiets waar je graag mee gezien wilt worden.

Voor een personal touch, kun je keuze maken uit diverse merken rieten manden, bloemenslingers of die ene gave Ding-Dong bel.

Schoolfiets

Bijna alle stads-en lifestyle fietsen zijn uitermate geschikt om mee naar school te fietsen. Dankzij de degelijke afwerking en de veilige fietsverlichting laat een ouder zijn kind met een gerust hart naar school fietsen. Of de afstand nu 2 of 20 kilometer is. Belangrijk is om te weten hoe je je schooltas mee wilt gaan nemen! In een rieten mand op de voordrager of juist achterop met een speciale dragerverbreder. Ga je komend schooljaar naar de brugklas? Breng gerust je schooltas mee om deze te passen.

Ook een stadsfiets hoort op maat te zijn!

Je vindt bij Fietswereld Vlassak een uitgebreide collectie met stad-en lifestyle fietsen van diverse gerenommeerde merken, zoals Gazelle, Batavus, Trek, Sparta, Cortina en Koga. Voor dames én heren. Of voor jongens én meisjes. Met of zonder voordrager. In een fel kleurtje of tijdloos zwart. Ook is er keuze in het aantal versnellingen dat je wilt; Je kunt kiezen voor de oer-Hollandse omafiets met terugtraprem, maar ook voor een trendy variant met meerdere versnellingen. Alle modellen worden geleverd in meerdere maten, zodat je prettig op je fiets zit! Ben je bij ons in de winkel? Maak dan een proefrit om te bepalen welke fiets voor jou het prettigst is.

De fiets bij uitstek voor dagelijks gebruik!

  • Onderhoudsvriendelijke fiets
  • Trendy en toch stevig
  • Uitermate geschikt als schoolfiets
  • Ideaal voor woon-werkverkeer
  • Zadelomruilgarantie

standaard logos

0