Zijn Batavus fietsen en jij een match?

Wil je een praktische fiets? Met een goede pasvorm? Om fijne fietstochten te maken, of juist iedere dag naar je school of het werk te fietsen?  Ben je op zoek naar betrouwbaarheid? Dan past een Batavussfiets uitstekend bij jou!

Elektrische fietsen

Batavussheeft moderne elektrische fietsen voor dames en heren, in verschillende prijsklassen en voor elk gebruik. Met keuze uit drie posities voor de motor (achter, midden, voor), derailleurversnelling (= met open kettingkast) of naafversnelling (= met gesloten kettingkast), sportief of comfortabel. Bij enkele modellen kun je zelfs je accucapaciteit kiezen en dus de actieradius. Ook heb je de keuze uit meerdere technologieën.

Stadsfietsen

Batavussheeft een compleet assortiment stadsfietsen. Trendy, stoere, chique, praktische en zelfs sportieve stadsfietsen voor dames en heren, in alle prijsklassen. Kortom, volop keuze! Kies de Batavus stadsfiets die bij je past. Wil je een stadsfiets zonder versnellingen, of liever een iets luxere variant met 3, 7 of 8 versnellingen? Kies je liever voor een verende voorvork, of toch voor een vaste waardoor de fiets wat lichter is? Het kan allemaal.

Tourfietsen

Ben je op zoek naar een toerfiets van hoogwaardige kwaliteit? De toerfietsen van Batavuss zijn licht van gewicht en gemaakt van hoogwaardige materialen. Een toerfiets van Batavus fietst zeer comfortabel, door de unieke zitpositie. De fietsen zijn gemaakt voor optimaal toercomfort, ook tijdens lange tochten

Kinderfietsen

Of je nu op zoek bent naar een stoere, vrolijke, glamour, trendy of juist lieve kinderfiets. Wij hebben kinderfietsen in alle maten en voor alle leeftijden. Van de eerste fiets met zijwieltjes tot aan de laatste schoolfiets kun je altijd bij Batavus terecht. Voor jongens hebben we stoere jongensfietsen en meisjes hebben de keuze uit meisjesfietsen in de mooiste kleuren. Wat zal jouw kind trots en met veel plezier rondrijden op zijn of haar gekozen kinderfiets!.

Ontwikkelen – Produceren – Testen

Batavus is al meer dan honderd jaar één van de grootste Nederlandse fietsfabrikanten met een passie voor het ontwikkelen en produceren van kwaliteitsfietsen voor een breed en internationaal publiek. Veel onderdelen van de fietsen worden in eigen huis ontwikkelt, maar ook in samenwerking met gespecialiseerde toeleveranciers. Alle wielen worden in de eigen wielenmakerij geproduceerd. Batavus heeft een milieuvriendelijke lakstraat, waar alleen gebruik wordt gemaakt van lak op waterbasis. Fietsen produceren is handwerk en Batavus maakt al meer dan 100 jaar haar fietsen nog steeds voor een groot deel zelf. Om er zeker van te zijn dat de gebruikte onderdelen voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die Batavus stelt, is het belangrijk om alle nieuwe onderdelen goed en uitvoerig te testen. Dat gebeurt in het testcentrum in Heerenveen.

Meer weten?

Wil je meer weten over het merk Batavus en de Batavus-fietsen? Ga naar https://www.batavus.nl

Batavus fietsen bij Fietswereld Vlassak

Wil je nog meer Batavus fietsen zien? Kom dan naar onze winkel.

U bent van harte welkom!
0