Zijn Cortina fietsen en jij een match?

Zeg jij ook: “Fietsen is Fashion”? Zoek je een fiets waar je je mee kunt onderscheiden ten opzichte van anderen? Cortina maakt moderne en trendy fietsen en begon terug bij de basis: zoals de fiets er vroeger uitzag. Daarnaast natuurlijk ook fiets ook veilig en van goede kwaliteit. Moet een fiets echt bij jou matchen? Dan past een Cortina fiets uitstekend bij jou!

Cortina heeft drie fietslijnen, waarbinnen je diverse modellen vindt.:

Utility: moderne transportfietsen

Stevig, degelijk en trendy. Cortina heeft de transportfietsen opnieuw uitgevonden. Door de moderne uitstraling kom je deze fietsen regelmatig tegen! Keuze uit 8 verschillende modellen. Ook voor stoere jongens en meiden vanaf ca. 8 jaar!

Originals: te gekke retro fietsen

Gave fietsen met de looks van toen en het comfort van nu. Keuze uit 3 verschillende frames, en diverse versnellingsmogelijkheden. Ga jij voor de klassieke omafiets? Of het type franse randonneur?

Metropole: stoere urban fietsen

Strak design. Eigen uitstraling. De fiets met een zakelijk tintje. Keuze uit 3 frameuitvoeringen en met meerdere versnellingsmogelijkheden. Verkrijgbaar mét en zonder dragers. In trendy kleuren.

Meer weten?

Wil je meer weten over het merk Cortina en de Cortina fietsen? Ga naar https://www.cortinafietsen.nl/

Wat zegt Cortina zelf?

Er zijn van die dingen in het leven, die zó snel wennen dat je je bijna niet kunt voorstellen dat het er nog niet zo lang geleden helemaal niet was. Maar toen wij een aantal jaar geleden om ons heen keken, zagen we vooral veel dezelfde type fietsen; sobere kleuren, vergelijkbare modellen met veel opsmuk. Weinig om je echt mee te onderscheiden en zeker geen fietsen waar je je als modebewuste man of vrouw graag mee vertoonde. Tijd voor verandering vonden wij. Want laten we eerlijk zijn; als je jong bent, dan zoek je een fiets waarmee je er bij hoort en toch opvalt. Net als je kleding, je smartphone en andere accessoires.

Cortina fietsen bij Fietswereld Vlassak

Wil je nog meer Cortina fietsen zien? Kom dan naar onze winkel.

U bent van harte welkom!
0