Zijn Gazelle fietsen en jij een match?

Wil je licht fietsen? Een slim design? En een robuuste kwaliteit? Gazelle realiseert fietsen met deze perfecte drie-eenheid. Hun idee is: Hoe beter je fiets, hoe vaker je fietst!  Krijg je al zin in fietsen?  Dan past een Gazelleefiets uitstekend bij jou!

Elektrische fietsen

Gazelleeheeft elektrische fietsen voor elk type gebruik! Zo kun je kiezen uit twee elektrische systemen: de robuuste voorwielmotor of krachtige middenmotor. Bepaal zelf hoe lang je geniet van trapondersteuning met de diverse accu’s en slimme fietssensoren. De overzichtelijke displays geven je in één oogopslag inzicht in belangrijke informatie als actieradius, snelheid en gemaakte kilometers.

Stadsfietsen

Een fietstocht in de omgeving, naar het werk of voor de dagelijkse boodschappen; met de stadsfietsen van Gazelle geniet je van elke dagelijkse rit! Voor iedere fietser een passende fiets. Van lichte stadsfiets tot bakfiets, van moederfiets tot allround stadsfiets.

Lifestyle fietsen

Verplaats je snel en makkelijk door de stad met de lifestyle fietsen van Gazelle. Dankzij de stoere, brede banden en robuuste frame, cruise je in stijl door de stad. De transportfietsen van Gazelleezijn comfortabel, robuust en onderhoudsarm en uit te breiden met voor- en achterdrager in verschillende kleuren. Met deze lifestyle fietsen mag je gezien worden!

Trekkingfietsen

Op zoek naar de ideale sportieve metgezel tijdens lange toertochten? Het lichte gewicht, de vele versnellingen en slimme innovaties maken de trekkingfietsen van Gazelle tot sportieve kilometervreters. Voor dagelijks gebruik of verre fietsvakanties. Dankzij verstelbare onderdelen als het stuur en zadel, pas je eenvoudig het fietscomfort aan. Geen afstand is te ver!

Jongens- en meidenfietsen

De stoere en hippe kinderfietsen van Gazelleekunnen tegen een stootje door het robuuste stalen frame en de roestvrijstalen velgen. De fietsen zijn er in framematen 24 inch (8 – 12 jaar) en 26 inch (10 – 14 jaar). Deze stijlvolle jongens- en meidenfietsen van Gazelle zijn onderhoudsarm en uit te breiden met extra’s als een voor- en/of achterdrager en verlichting. Met deze fietsen mag je gezien worden!

Ontwikkelen – Produceren – Testen

Vanuit de Gazelle-fabriek in Dieren worden al meer dan 100 jaar hoogwaardige Gazelle-fietsen ontwikkeld. De fabriek is door de jaren heen diverse keren uitgebreid en verbouwd om zo ruimte te scheppen voor de verdere groei en ontwikkeling van Gazelle. Anno 2014 was het tijd voor een nieuwe stap! Op 3 september 2015 werd de geheel vernieuwde fabriek geopend door Zijne Majesteit de Koning Willem-Alexander. De verbouwing en nieuwbouw van het Innovation & Production Center heeft plaatsgevonden op de bestaande locatie in Dieren. Tussen de gehandhaafde fabrieksgebouwen en het monumentale hoofdgebouw is een nieuwe, meer dan 7.000 m2 grote montagehal gebouwd. Daarin bevinden zich onder andere de montagelijnen en een geautomatiseerde lakkerij waar fietsen en e-bikes worden geassembleerd.

Meer weten?

Wil je meer weten over het merk Gazelle en de Gazelle-fietsen? Ga naar https://www.gazelle.nl/

Gazelle fietsen bij Fietswereld Vlassak

Wil je nog meer Gazelle fietsen zien? Kom dan snel naar onze winkel!

U bent van harte welkom!
0