Zijn Loekie fietsen en jij een match?

Zoek je een fiets die bij jouw stijl past? Lief, trendy of liever stoer? Een Loekie fiets heeft als grootste inspiratiebron kinderen zelf. Dus is er zeker een fiets die je mooi vind. Wil je ook een veilige fiets? Met een stevig, goed passend frame?  Dan past een Loekie fiets uitstekend bij jou!

 

Uitstraling

In de afgelopen jaren is er natuurlijk het een en ander veranderd in de wereld van de kinderfiets. Techniek, frames en zithoudingen zijn natuurlijk belangrijk, maar ook styling en kleuren spelen tegenwoordig een grote rol. Kinderen weten zelf erg goed wat ze mooi vinden en wat niet en door het grote aanbod kinderfietsen kan Loekie goed voldoen aan de wensen van je (klein)kind.

Uitstraling is één van de belangrijkste punten van een kinderfiets: alles moet kloppen. Loekie besteedt daarom extra veel aandacht aan de kleuren, stijl en algemene uitstraling van de kinderfietsen. Zo biedt Loekie bijvoorbeeld mooie, roze prinsessenfietsen, maar ook stoere meisjesfietsen. Ook jongens hebben genoeg keuze uit het diverse aanbod van Loekie. De fietsen van Loekie hebben namelijk als grootste inspiratiebron de kinderen zelf!

Veiligheid

Veiligheid is een belangrijk aspect bij kinderfietsen. Loekie besteedt hier daarom ook extra veel aandacht aan. Zo zijn de frames van Loekie kinderfietsen stevig en laag, zodat je (klein)zoon- of dochter comfortabel kan opstappen en weg fietsen. Ook verlichting krijgt veel aandacht. Loekie heeft recent nog een nieuwe koplamp en achterlicht ontwikkeld. Kortom, Loekie levert mooie, kwalitatief goede fietsen voor een leuke prijs! Lees uitgebreidere informatie over de veilige fietsen van Loekie en de kwaliteit op hun website.

Over Loekie

Loekie is al ruim 30 jaar het A-merk voor kinderfietsen van 12,5 tot en met 22 inch, voor kinderen van 3 t/m 9 jaar. Misschien heb je zelf ook wel leren fietsen op een Loekie kinderfiets! Te groot voor een Loekie? De 24 en 26 inch kinderfietsen voor kinderen van 9 t/m 12 jaar, die ook zichtbaar zijn op Loekie.nl, vallen officieel onder het merk Sparta. En zijn net zo stevig en veilig.

Meer weten?

Wil je meer weten over het merk Loekie en de Loekie fietsen? Ga naar https://www.loekie.nl/

Loekie fietsen bij Fietswereld Vlassak

Wil je meer Loekie fietsen zien? Kom dan snel naar onze winkel.

U bent van harte welkom!
0