Altijd op de hoogte

Volg ons op facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de gebeurtenissen bij Fietswereld Vlassak

Fietswereld Vlassak

Sinds 1965 zijn wij gevestigd aan de Fabrieksstraat 25 te Budel. Na diverse verbouwingen is ons nieuwe pand in maart 2002 geopend. In onze ruim opgezette winkel, staan de verschillende soorten fietsen en accessoires sfeervol gepresenteerd. Dit maakt onze winkel voor u geschikt om alles wat wij aanbieden op fietsgebied goed te vergelijken. Onze ervaren monteurs staan voor u klaar bij reparatie of onderhoud aan uw fiets. Zij maken gebruik van professioneel gereedschap en blijven op de hoogte van de nieuwste techniek door het volgen van cursussen. Wij zijn officieel dealer van o.a. de volgende merken: Koga - Koga Signature - Batavus - Trek - Gazelle - Cortina - Loekie - Alpina
Fietswereld Vlassak
Fietswereld Vlassak3 days ago
De fiets is een gebruiksproduct dat onderhoud nodig heeft. Het tip top in orde maken van jouw fiets kost natuurlijk wel even wat tijd. Maar geen zorgen! Voor al onze klanten staat altijd een gratis (elektrische) leenfiets ter beschikking!

Maak direct een onderhoudsafspraak via onze website: www.fietswereldvlassak.nl/werkplaats/afspraak-maken-onderhoud-fiets/
Fietswereld Vlassak
Fietswereld Vlassak1 week ago
Het vuurwerkseizoen is van start gegaan!🎆
Al meer dan 25 jaar is Fietswereld Vlassak een begrip voor siervuurwerk in de regio. Wij hebben een grote collectie kwaliteitsvuurwerk en zijn officieel Vuurwerkplanet dealer; de grootste online vuurwerkwinkel van Nederland!

Bestel veilig en makkelijk in onze online shop www.vuurwerkplanet.nl/VlassakFietswereld/d_156_88793
En haal je vuurwerk in onze vuurwerkwinkel aan de Fabrieksstraat in Budel op!
Fietswereld Vlassak
Fietswereld Vlassak2 weeks ago
De fietsroute van deze maand: Midden-Limburg!🚴🏻🚴🏻‍♀️

Midden-Limburg verrast! Deze route neemt je mee door het afwisselende en historische Midden-Limburg, waarbij je langs diverse Limburgse dorpen fietst in het Maasgebied.

Download de route via onderstaande link. Hier vind je ook nog tips over bezienswaardigheden en horeca.
www.fietsnetwerk.nl/fietsroutes/fietsroute-midden-limburg/
Fietswereld Vlassak
Fietswereld Vlassak3 weeks ago
Wist je dat....❓

De totale lengte van de fietspaden in Nederland maar liefst 35.000 km is?
Fietswereld Vlassak
Fietswereld Vlassak4 weeks ago
Volledige recensie: “Door de jaren heen al heel wat fietsen gekocht voor ons gezin. Altijd een goede service. Nu via de mail ook weer uitstekend behandeld!”

Volgens Jacqueline loopt ons bedrijf gelukkig niet spaak! Bedankt voor jouw recensie! 👍🏻

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Het schrijven van een recensie wordt dan ook zeer gewaardeerd! Alvast bedankt!
Fietswereld Vlassak
Fietswereld Vlassak1 month ago
Jouw nieuwe fiets al enkele maanden in gebruik? Vaak merk je dat de fiets dan ingereden is. De versnellings- en remkabels zijn opgerekt door het eerste gebruik. In dat geval stellen wij de remmen en versnellingen graag voor je af. Of zit je nog niet helemaal lekker op je fiets? Dan kunnen we meteen het stuur en/of het zadel verstellen. Tevens controleren we bij deze eerste beurt of er nog andere bijzonderheden zijn, zodat we die direct aan kunnen pakken.

Plan zelf je eerste servicebeurt in via onze website: www.fietswereldvlassak.nl/werkplaats/servicebeurt-inplannen/

Toch op zoek naar een andere fiets? Maak een gratis proefrit op een van de fietsen uit onze collectie!

Agenda

 

 

0