Occasions van Fietswereld Vlassak

Het hele jaar door hebben wij meer dan 100 occasions op voorraad staan. Niet alleen voor de allerkleinsten, maar ook voor volwassenen en sportliefhebbers. Gebruikte fietsen boven de € 150,- zijn voorzien van minimaal 3 maanden BOVAG-garantie. 

Iedere maand hebben we een gebruikte fiets met de titel “OCCASION van de maand“.   Deze maand is dat de Gazelle DUTY NL €410,-. Tijdelijk voor €385,-

Occasion van de maand

Fiets van de Maand

Meer informatie of bestellen

Onze online voorraad gebruikte fietsen wordt wekelijks aangevuld. Omdat ons aanbod continue wisselt hebben we misschien toch die ene fiets waar u naar op zoek bent.


Heeft u een vraag over een van onze occasions, of wilt u een fiets bestellen? Vul dan onderstaand formulier in.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Naam of type fiets

Uw bericht


Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door deze website.

Tips als je een gebruikte fiets gaat kopen

Een tweedehands fiets kopen. Het lijkt zo gemakkelijk, maar toch zijn er een aantal zaken waar je zeker op moet letten. Zodat je een fiets koopt waar je veel plezier van hebt. Wij zetten de belangrijkste aandachtspunten op een rijtje.

juiste maat

Ook een gebruikte fiets moet de juiste maat voor jou zijn. Anders zit je te zeer ineengedoken of veel te gestrekt op de fiets. Op den duur kan dat klachten of kramp geven. Maak een proefrit, dan voel je zelf of je prettig zit. Bij veel fietsen kun je het stuur en het zadel verstellen, vraag of dat bij de fiets die je wilt kopen ook gaat.

type fiets

Koop een fiets die voor jouw doeleinde geschikt is. Ga je de fiets dagelijks gebruiken, kun je beter een onderhoudsvriendelijke fiets kopen. Wil je veel bagage mee kunnen nemen op je fiets, kijk dan of de fiets stevig genoeg is.

staat van de fiets

Ziet een fiets er uiterlijk goed uit? Is er recent onderhoud gepleegd aan de fiets? Dat kan je heel wat verrassingen en kosten besparen. Kijk goed naar het profiel van de banden, test de remmen en alle versnellingen. Een goede fiets mag niet doortrappen. Controleer eventueel de verlichting.

eerlijke fiets

Als je een tweedehands fiets particulier koopt, let dan op dat deze niet gestolen is, want niemand fietst graag op een ander zijn fiets rond. Je kunt vragen naar een aankoopbewijs of controleren of er een origineel slot is gemonteerd. Wil je weten of een fiets als gestolen staat geregistreerd? kijk dan op fietsdiefstalregister rdw

standaard logos

0