Met een nieuwe fiets wil je natuurlijk onbezorgd kunnen fietsen. Of je nu dagelijks naar je school of je werk fietst,  of dat je prachtige fietstochten maakt.  Als je eenmaal met veel zorg een fiets hebt uitgekozen, wil je deze niet meer kwijt. Afsluiten met een goed fietsslot is geen overbodige luxe. Want als je je fiets parkeert, wil je dat deze er bij terugkomst nog steeds staat. TIP: Als je de mogelijkheid hebt, bevestig dan je fiets aan een vaststaand object (bv. een paal).

Het is ook mogelijk om je fiets te verzekeren tegen diefstal / schade / pech onderweg.

Enra fietsverzekering

Voor de Electrische fietsen, stadsfietsen en hybridefietsen, (nieuw/gebruikt) kan bij ENRA een verzekering tegen diefstal of een casco verzekering worden afgesloten. Bij een casco verzekering is je fiets niet alleen bij diefstal, maar ook bij schade en pech onderweg verzekerd. De fiets moet voorzien zijn van een goedgekeurd ART veiligheidsslot (minimaal 2 sterren). In deze lijst kun je controleren of het slot van de fiets aan deze voorwaarde voldoet. Daarnaast dien je in het bezit te zijn van 2 originele sleutels.

LET op: bent u in het bezit van een High-Speed E-bike, dan dient een andere (verplichte) verzekering afgesloten te worden. In Nederland is dat een WA verzekering.

Woont u in Nederland?

Bekijk hier uw premie en vraag de fietsverzekering direct aan!

Woont u in België?

Bekijk hier uw premie en vraag de fietsverzekering direct aan!

standaard logos

0