Vakkundige medewerkers

Bent U op zoek naar een andere fiets? De vakkundige medewerkers van Fietswereld Vlassak geven een persoonlijk advies en zorgen ervoor, dat u een fiets kiest die bij u past. In de tijd dat internet een steeds belangrijker medium wordt, oriënteren mensen zich wel op internet, maar uiteindelijk zorgt een betrouwbaar en persoonlijk advies ervoor dat U een fiets kiest in de juiste maat, met de meest optimale gebruikersmogelijkheden voor U. Daarnaast zorgen onze medewerkers van de werkplaats voor vakkundige reparatie of onderhoud aan uw fiets. Als extra service staat er voor de klanten van Fietswereld Vlassak een gratis (elektrische) leenfiets ter beschikking. De fiets blijft uiteindelijk een gebruiksproduct dat onderhoud nodig heeft en met de tegenwoordige technieken is een vakbekwame monteur die jaarlijks bijgeschoold wordt, onmisbaar.

Graag stellen wij onszelf aan u voor: Dit zijn onze vakkundige medewerkers. Vakkundige medewerkers hebben kennis van zaken en kunnen u goed adviseren.

Wie is Wie?

Peter-Paul Jeuken

Bij Fietswereld Vlassak vanaf 1999.
Hobby’s: Carnaval en gezellige uitstapjes maken met vrienden.

Peter-Paul staat altijd met een lach in de winkel! Hij geniet ervan om u te adviseren bij de aanschaf van een nieuwe of gebruikte fiets en neemt daar alle tijd voor. Of u nu interesse heeft in de allerkleinste kinderfiets of een speciale lage instap E-bike zoekt; Peter-Paul zorgt ervoor dat u de fiets kiest die bij u past.

Yorick van Horik

Bij Fietswereld Vlassak vanaf 2007.
Hobby’s: Wielrennen, mountainbiken en vissen.

Yorick adviseert u graag bij de aanschaf van fietsen in het sportieve segment, maar ook bij E-bike’s. Doordat hij zelf veel fietst, weet hij als geen ander wat belangrijk is om op te letten bij de aanschaf van een fiets. Als fietsen terugkomen voor onderhoud en reparatie neemt hij deze ook met veel plezier onder handen; aan een fiets sleutelen en zorgen dat deze tip top in orde is, zodat er met veel plezier op gefietst kan worden. Dat is zijn doel.

Niels van Cranenbroek

Bij Fietswereld Vlassak vanaf 2013.
Hobby’s: motorrijden en sleutelen aan motoren.

Niels vindt de combinatie van werkzaamheden in een fietsenwinkel het leukst! Het ene moment geeft hij de mensen advies over fietsen en bijbehorende accessoires, en het volgende moment buigt hij zich over een moeilijke storing op elektrisch gebied. Zodra u met veel plezier op de fiets stapt, is Niels ook tevreden!

 

Jordi Swinkels

Bij Fietswereld Vlassak vanaf 2014.
Hobby’s: timmerwerken en carnaval

Jordi ondersteunde ons team in het begin op zaterdag en in de vakanties. Vanaf de zomer van 2017 is hij ons team full-time komen versterken. U zult hem dan regelmatig aan de telefoon treffen. Hij vindt het fijn om klanten te helpen bij de aanschaf van (gebruikte) fietsen, accessoires en onderdelen. Daarnaast verzorgt hij de advertenties, en de bestellingen.

Roel Parren

Bij Fietswereld Vlassak vanaf 2015.
Hobby’s: oude auto’s

Roel is ook al jarenlang werkzaam in de fietsbranche. Hij heeft als bedrijfsleider in een fietswinkel gestaan en zodoende kwaliteiten ontwikkeld om te weten wat belangrijk is voor de klant! Niet alleen een ruime keuze aan fietsen en onderdelen/accessoires bieden, maar vooral de service die bij het product fiets komt kijken goed op orde hebben.

Martijn Kemper

Bij Fietswereld Vlassak vanaf 2017.
Hobby’s: oude auto’s

Na jarenlang ervaring op te hebben gedaan als fietsmonteur, is Martijn het team van Fietswereld Vlassak komen versterken in augustus 2017. Hij zorgt ervoor dat een fiets na reparatie of onderhoud op en top kan worden afgeleverd! U kunt ook bij hem terecht bij het maken van een afspraak voor onderhoud/reparatie van uw fiets.

 

 

Gerke Vlassak

Bij Fietswereld Vlassak vanaf 1998.
Hobby’s: Fietsen en muziek

Na het volgen van een technische opleiding is Gerke in 1998 begonnen mee te werken bij Fietswereld Vlassak. De afwisseling in de werkzaamheden is leuk. De ene keer adviseert zij klanten bij aankoop van hun fiets of accessoires, later neemt ze een reparatie aan of laat klanten weten dat hun bestelling binnengekomen is. Daarnaast zorgt Gerke voor de marketing. En het is fantastisch om te zien hoeveel mensen reageren op de reclame die je maakt!

 

Toon Vlassak

Bij Fietswereld Vlassak vanaf 1986.

Al vanaf jonge leeftijd hielp Toon mee in de fietsenwinkel van zijn ouders. Na een aantal jaren heeft hij de fietsenwinkel overgenomen en uit laten groeien tot een van de grootste fietswinkels in de regio. Helaas moet hij wegens gezondheidsredenen steeds rustiger aan gaan doen. Op de achtergrond geeft hij advies aan zijn medewerkers, en houdt hij in de gaten dat alles op rolletjes loopt! Een bedrijf waar alles soepel verloopt kan immers ook haar klanten goed bedienen!

Gediplomeerde en vakkundige medewerkers

0