Shimano-wereldwijd

‘s werelds meest toonaangevende fabrikant van fietsonderdelen. Allemaal dankzij hun staat van dienst vanwege prachtige innovaties en betrouwbare producten onder alle omstandigheden. De functionaliteit en kwaliteit van Shimano-producten vormt al vanaf het begin de basis. Tel dat bij elkaar op en je krijgt wereldwijde bekendheid.

Shimano streeft dan ook naar het allerbeste. Vanaf het eerste begin wordt er gepassioneerd met technologie omgegaan. Door middel van steeds toegepaste technologische innovatie worden producten gecreëerd, die de perfectie benaderen. Daardoor krijgt je producten die je grotere efficiëntie, meer duurzaamheid, beter gebruiksgemak en ultiem comfort bieden.

Behalve fietsonderdelen maakt deze fabrikant.tegenwoordig ook allerlei soorten producten die met fietsen te maken hebben. Zoals schoenen, pedalen, tassen, fietskleding, brillen en een gloednieuwe Sportcamera. Deze accessoires behoren allemaal tot het hoogwaardige assortiment.

Slijtbare onderdelen

Om de precisie en functionaliteit te waarborgen, garanderen de verschillende originele onderdelen van Shimano dat alle componenten perfect werken. Dit met het oog op optimale prestaties en een maximale veiligheid en levensduur. Combineer de juiste type onderdelen met elkaar voor een optimaal systeem, zodat je met veel plezier blijft fietsen.

Kwaliteit

De kwaliteit van Shimano’s originele onderdelen is indrukwekkend te noemen. In het ontwerp van haar raceonderdelen, worden de resultaten van uitgebreid ergonomisch onderzoek toegepast. Dit, om ervoor te zorgen dat de bediening van de controle functies van de fiets de rijder zo min mogelijk ongemak bezorgt. Shimano STI Dual Control-verstellers laten je bijvoorbeeld snel en precies schakelen zonder dat je je handen op de greep of het stuur hoeft te verplaatsen. Na het ontwerp wordt elk onderdeel grondig getest en nagekeken op de testafdeling in de fabriek. De interne eisen zijn vaak strenger dan de industrienormen en -voorschriften die gelden voor soortgelijke producten. Dit geeft zekerheid over veiligheid en betrouwbaarheid van alle Shimano-producten.

Performance

Als je aan het fietsen bent, wil je niet na hoeven denken of je fiets het nog wel volhoudt! Je wilt er volle-bak tegenaan gaan. Snel en soepel schakelen, krachtig remmen en de energie die je op je pedalen zet, rechtstreeks naar het wegdek voeren. Zonder energieverlies. De indeling in diverse groepen zorgt voor een onderscheidende toekenning van de prestaties volgens het top-downprincipe. Als gevolg hiervan zijn de prestatieniveaus van Shimano duidelijk gedefinieerd. Bijvoorbeeld bij de racefietsen: Dura-Ace, Ultegra en Shimano 105. En bij de mountainbikes en sportieve fietsen: XT, Slx, Deore, Alivia en Acero. Afhankelijk van Race of Recreatieve / MTB fietsen.

Compatibiliteit

Alleen de originele onderdelen passen perfect bij Shimano-componenten. De optimale nauwkeurigheid van de originele onderdelen zorgt voor een perfecte pasvorm en maakt vervanging eenvoudig. Zo wordt voldaan aan de strengste eisen op elk gebied die een fietsliefhebber stelt.

Originele werking vraagt om originele onderdelen.

 

Wil je meer weten over Shimano, ga dan naar http://www.shimano.com/

U bent van harte welkom!
0