Zijn Trek fietsen en jij een match?

Wil je een fiets die de kwaliteit van jou rit verbeterd? Trek ontwikkelt sportieve modellen die presteren, duurzaam zijn en produceert deze met precisie. Dus zoek je een strakke mountainbike? Snelle Racefiets of een stijlvolle (elektrische) stadsfiets? Dan past een Trek fiets uitstekend bij jou!

Elektrische fietsen

De elektrische fietsen van Trek zijn onder te verdelen in 3 categorieën:

  • Elektrische fietsen die zich overal thuis voelen: De fietsen uit de T+ Series is de sportieve allrounders in onze RIDE+ collectie. Al onze technologie en veelzijdigheid zijn in deze modellen ingebouwd. Hier vindt u de sportieve achtergrond van Trek terug. Bent u op zoek naar een natuurlijke, stille elektrische fiets met een derailleuraandrijving? Dan is de T+ Series iets voor u.
  • De sportieve e-bike met middenmotor: De TM+ fiets is een allround RIDE+ elektrische fiets met een slimme, efficiënte en extreem duurzame afmontage. Een grote actieradius, optimale gewichtsverdeling en een extreem betrouwbaar Bosch systeem zijn de sterke punten van deze e-bike. Als u een sterke, eersteklas no-nonsens elektrische fiets wilt met een sportief karakter en een uitgebalanceerd rijgevoel, dan hoeft u niet verder te kijken dan de TM+.
  • Het forensenwapen: Deze fiets is supersnel! XM700+ is het werktuig voor de fietsforens die op zoek is naar een elektrische fiets die ondersteuning biedt tot een stevige 45 km/u. Zeg vaarwel tegen het parkeergeld en het vechten om een parkeerplekje. Deze supersnelle elektrische fiets zorgt ervoor dat je de auto gewoon thuis wilt laten. Waarom niet meteen trainen als je op weg bent naar je werk? De XM700+ maakt het mogelijk.

Stadsfietsen

Fietsen die zowel als stadsfiets als voor langere afstanden gebruikt kunnen worden. Een ideale fiets voor bijvoorbeeld woon- werkverkeer. Fiets ermee naar school of werk, doe er boodschappen mee of ga er een stuk mee toeren!

Racefietsen

Passie. Power. Prestaties. De lichte, snelle racefietsen van Trek houden je in de koppositie. Trek is de beste fabrikant van prestatiegerichte fietsen ter wereld. De onderzoeksafdeling bundelt meer technische pk’s in de fietsen dan welke andere fabrikant dan ook. Ze doet er alles aan om de racefietsen, van handgebouwde carbon racemachines tot modellen van verfijnd aluminium, absoluut de beste in hun klasse te maken. Je merkt het verschil, van je eerste rit tot aan op het podium.

Mountainbikes

Steile helling of heftige afdaling, je bedwingt ze op de allerbeste mountainbikes ter wereld. Trek is wereldleider op het gebied van mountainbiketechnologie. Niet zo gek dus dat de mountainbikes van Trek de meest technologisch geavanceerde fietsen op de markt zijn. Innovaties zijn niet alleen voorbehouden aan de absolute topmodellen. Elk model zit boordevol onderdelen en details die elke rit, op welke trail ook, beter zullen maken.

Ontwikkelen – Produceren – Testen

In 1976 begonnen twee visionairs in een schuur in het zuiden van Wisconsin (USA) met het bouwen van de beste fietsen ter wereld. Ze koesterden het vakmanschap waarbij elke gebouwde fiets er eentje was om trots op te zijn. Elke Trek wordt geleverd met een eenvoudige belofte: wij zorgen voor je en we doen wat goed voor je is. We bouwen duurzame fietsen en onderwerpen ze aan zware beproevingen in ‘s werelds zwaarste testlaboratorium.

Meer weten?

Wil je meer weten over het merk Trek en de Trek-fietsen? Ga naar http://www.trekbikes.com/nl/nl_NL/

Trek fietsen bij Fietswereld Vlassak

Wil je nog meer Trek fietsen zien? Kom dan snel naar onze winkel.

U bent van harte welkom!
0