Accessoires

Kinderzitjes

Er gaat een wereld voor uw kind open op het moment dat deze mee mag in het fietsstoeltje. Dat is vanaf circa 9-12 maanden, zodra het kind zelfstandig kan zitten. De kinderzitjes uit ons assortiment voldoen aan de veiligheidseisen. Zowel de voor- als achterzitjes zijn o.a. voorzien van een kind veilige driepunts-gordelsluiting, bescherming voor de voetjes en bieden voldoende steun aan de zijkant en bij het hoofdje. Bij het voorstoeltje is het gebruik van een windscherm aan te raden. Leuke accessoires zoals een slaaprol zijn optioneel verkrijgbaar.

Fietskleding

Met de juiste kleding fietst u langer. Uit onze ervaring blijkt dat wat u draagt een beslissende factor is bij het bepalen van de duur van uw fietstocht. Wordt u nat en koud of juist oververhit en te warm, dan houdt u het niet lang uit op de fiets. Onze kledinglijn is opgebouwd uit een lagensysteem met verschillende niveaus van warmte, waterdichtheid en ademend vermogen. Dat maakt het mogelijk om verschillende niveaus van bescherming voor uw handen, voeten, armen, benen en uw torso uit te kiezen. Zo kunt u meer genieten en langer fietsen.

Helmen

Ventilatie, pasvorm, comfort en design, het zijn allemaal zaken waar we naar kijken. Als u er goed over nadenkt, is er maar één ding dat een helm goed moet doen: zorgen voor een optimale bescherming. Daarom beschikken de helmen over (dubbel) in-molded schaalconstructies, de interne spiderweb structuur en soms zelfs aluminium en carbon verstevigingen. Het lichte gewicht en de comfortabele pasvorm maken het dragen van een helm plezierig. Een tocht op de mountainbike of racefiets? Of een fietstocht in bergachtig gebied? Gebruik uw hoofd en draag een helm!

Schoenen en overschoenen

Een stevige fietsschoen zorgt ervoor dat u alle krachten goed kunt overbrengen op het pedaal. Bij glad weer schiet u niet van uw pedalen af. Bovendien zorgt een goede schoen voor extra bescherming van uw voet. Er zijn niet alleen verschillende soorten schoenen voor de racefietser en de mountainbiker, ook de indoor sporter kan bij ons terecht voor de spinningschoen. Als het regent of bij kou is het verstandig om gebruik te maken van overschoenen. Deze zijn in verschillende gradaties te verkrijgen. Van enkel bescherming tegen de koude tot waterdicht met een dikke isolerende laag. Tip: Breng uw schoen mee naar de winkel om de overschoen te kunnen passen.

Regenkleding

Die onverwachte regenbui tijdens een prachtige fietstocht. Blijft het vandaag droog? Al regent het, ik fiets er toch door, want ik moet naar mijn werk of school. Iedereen heeft zo zijn reden om voor goede regenkleding te kiezen. Voor de kortere stukken of onverwachte regenbuien is een poncho ideaal. Hebt u een langer stuk te gaan? Dan is er de ademende regenkleding. Losse jack, losse broek of een compleet regenpak? De vele soorten regenkleding zorgen ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan. Wist u dat er ook regen overschoenen zijn? Geen natte voeten meer!

Fietsnavigatie

Snel gebruiksklaar, voorzien van verrassingsroutes en eenvoudig in gebruik. Wat wilt u nog meer. De MIO fietsnavigatie kan gebruikt worden in de Benelux of in West-Europa. Of u nu snel van A naar B wilt, of een fietstocht langs de Moezel uitgestippeld hebt. De MIO wijst u de weg en houdt rekening met uw voorkeursinstellingen. Wilt u juist wel of liever niet over zandpaden rijden? Deze fietsnavigatie is geschikt voor Recreatieve fietsers, wielrenners én mountainbikers.

Fietsdragers

Onderscheidend en innovatief wordt de uebler x21-s fietsdrager genoemd. Deze lichtgewicht en stabiele fietsendrager zorgt ervoor dat u met gemak twee (elektrische) fietsen kunt vervoeren met uw auto. Zo is het nog gemakkelijker om die ene fietstocht te gaan maken. Door het innovatieve inklapsysteem is de drager zeer klein op te vouwen en gemakkelijk op te bergen.

We bieden diverse fietsdragers aan waaronder de i21 van Uebler: de kleinste en lichtste drager die Uebler tot nu toe ooit ontwikkeld heeft. Een geslaagde symbiose tussen een intelligente lichte bouwwijze en perfecte ingenieurskunst. De dragers beschikken over een volledig nieuwe iQ-sluiting zonder hefboom, die het gebruik nog eenvoudiger maakt. De nieuwe i-serie staat consequent voor veiligheid, productkwaliteit en belastbaarheid. Er zit 3 jaar garantie op.

Tassen en manden

Niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Bijna iedereen heeft wel een mand die vast op de fiets zit, of een tas die u snel op uw fiets kunt bevestigen om spullen in te vervoeren. Wij hebben een grote keuze in manden en tassen, niet alleen voor recreatief gebruik of dagelijks woon-werkverkeer, maar ook voor meerdaagse fietsvakanties. Of u nu extra bescherming voor uw fotocamera wilt, een handige stuurtas voor uw persoonlijke spullen of een waterdichte fietstas om tijdens uw fietsvakantie te gebruiken? Wij kunnen u optimaal adviseren welke tas het meest geschikt is.

Fietscomputers 

Hoeveel kilometer heb ik vandaag gefietst? En met welke snelheid? Leuk om bij te houden en ook erg motiverend. Fietscomputers zijn er van eenvoudig te bedienen met basis informatie over de snelheid en de gefietste afstand tot (zeer) uitgebreid met o.a. gemiddelde snelheid en hoogtemeter. 

Kinderaccessoires

Speciaal voor de kids: een veilige vlag, een vrolijk gekleurde kinderbel of een mooie toeter. Dubbele of enkele kindertassen met gekleurde dessins en schitterende afbeeldingen. Een stoere mand om spulletjes mee te nemen. Een bloemenslinger om je fiets op te pimpen. Een veilige helm om uw kind te beschermen, maar ook gekleurde spaakkralen die ratelen als uw kind fietst. Kijk maar eens bij onze kinderaccessoires en laat u verrassen.

In onze ruim opgezette winkel hebben we niet alleen een grote collectie fietsen, maar ook een breed assortiment accessoires voor u of uw fiets.Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook


Financiering