BBB Cycling

All About BBB Cycling

KWALITEIT VOOR EEN SCHERPE PRIJS

Vanaf de start van BBB Cycling stond er één ding centraal: kwalitatief goede producten voor een scherpe prijs. Met dat idee werd in 1998 BBB Cycling opgericht en inmiddels is het nog steeds één van hun kernwaarden. Wat begon als een merk met een bescheiden aantal producten als brillen en remblokken is ondertussen uitgegroeid tot een wereldwijd bepalende speler op het gebied van fietsaccessoires. Tegenwoordig produceert BBB Cycling ruim 1500 producten in 40 verschillende productcategorieën die in 48 landen worden verkocht.

AL BIJNA 100 AWARDS, AND COUNTING…

BBB beschikt over een volledig eigen ontwikkelingsafdeling met ontwerpers die iedere dag werken aan innoverende en hoogwaardige fietsaccessoires voor de veeleisende liefhebber of de beginnende fietser. BBB Cycling is groot geworden door praktisch te denken en goed te luisteren naar de feedback uit diverse samenwerkingen. En dat ze zelf allemaal fietsfanaten zijn helpt natuurlijk ook mee om dag in dag uit te werken aan de beste fietsaccessoires. Op die manier heeft BBB al bijna 100 awards van tijdschriften uit binnen- en buitenland in de wacht gesleept voor verschillende producten. Het bekendst zijn ze van hun helmen, brillen, pompen, remblokken, gereedschappen, kleding en allerhande slimme oplossingen voor de fiets.

GEEN SPONSORING MAAR PARTNERSHIPS

In de voorbije jaren heeft BBB diverse professionele renners aan wereldtitels en overwinningen in eendags- en etappekoersen geholpen door de sponsoring van ploegen als FDJ, Team Roompot Oranje Peloton en Wanty-Groupe Gobert en in het verleden onder andere Quickstep en Vacansoleil. En ook op mountainbikegebied steunt BBB diverse ploegen waaronder het Betch.nl Superior Brentjens MTB Racing team van voormalig Olympisch kampioen Bart Brentjens. Deze samenwerkingen voorzien BBB van waardevolle feedback op de producten, die leidt tot de ontwikkeling van nog betere en slimmere oplossingen voor fietsers. Daarom spreekt BBB ook liever van partnerships dan van sponsoring. Samen met onze partners werkt BBB hard aan het nog verder verbeteren van hun producten, zodat ze zeker weten dat ze jou de beste kwaliteit bieden voor een zo aantrekkelijk mogelijke prijs.

De historie en award winnende producten van BBB bewijzen het; goede kwaliteit hoeft niet veel te kosten

Wil je meer weten over BBB onderdelen, ga dan naar http://nl.bbbcycling.com/


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

  • Fabrieksstraat 25
  • 6021 RC, Budel
  • info@fietswereldvlassak.nl
  • (0495) 49 16 35
  • KvK: 17026989
  • BTW: NL806824682B01
  • IBAN: NL05INGB0682923095

Routebeschrijving


Facebook