Elektrische fiets Weert

Keuzemogelijkheden bij een elektrische fiets

Op het moment dat u besluit om een E-bike aan te schaffen, is het belangrijk om de volgende zaken op een rijtje te zetten:

  • Welke afstand wil ik met één acculading kunnen fietsen? (actieradius)
  • Welke ondersteuning past het best mij? (snelle en felle ondersteuning of een geleidelijke ondersteuning)
  • Hoe snel wil ik kunnen fietsen met mijn elektrische fiets? (max 25 km/u met ondersteuning of max 45 km/u met ondersteuning)
  • In welke omgeving ga ik het meest fietsen? (heuvelachtig of vlak)
  • Waar staat mijn fiets meestal? (buiten/niet bij een stopcontact in de buurt of binnen/wel bij een stopcontact in de buurt)
  • Gebruik ik mijn fiets ’s zomers en ’s winters evenveel?

Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende soorten E-bikes op de markt, dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet. Laat u daarom goed adviseren door fietswereld Vlassak. Onze uitgebreide winkel ligt in de omgeving van Weert.  Als u voor uzelf antwoord kunt geven op (een paar) van de bovenstaande vragen, kunnen wij een goed en persoonlijk advies geven; Is het beter om een onderhoudsvriendelijke of om juist een sportieve elektrische fiets te nemen? Kiest u voor een snelle elektrische fiets die 45 km per uur kan met ondersteuning of is de snelste elektrische fiets niet voor u weggelegd en vindt u het belangrijk om rustig te kunnen genieten van de omgeving? Let er op dat de snelheid van een E-bike ook de actieradius bepaald!

Fietsendrager elektrische fiets

Gaat u vaak een recreatieve fietstocht maken, dan vindt u het ook fijn om verder weg te kunnen gaan fietsen. Maak altijd gebruik van een stevige, goedgekeurde fietsendrager. Door het gewicht en de afmetingen van elektrische fietsen zijn er speciale fietsdragers die geschikt zijn voor deugdelijk en veilig vervoer.

Fiets elektrisch maken

Wij krijgen regelmatig vragen over het ombouwen van een gewone fiets naar een elektrische. Dit is helemaal afhankelijk van het type fiets en of de rest van de fiets qua sterkte van het frame en capaciteit van de remmen geschikt is. Meestal is een fiets hier niet op berekend en zorgt het elektrisch maken van een fiets juist voor een waardedaling van je fiets, in plaats van een waardestijging.

2e hands elektrische fiets

Ook voor een gebruikte elektrische fiets kunt u bij Fietswereld Vlassak terecht. De occasions worden door ons rijklaar gemaakt en staan in de winkel op de eerste verdieping. Bekijk onze occassions

Gratis e-bike proefrit?
Wij beschikken over een uitgebreid E-bike demo programma. Van verschillende merken uit ons assortiment. Allemaal met unieke systemen. Zo kunt u zelf ervaren hoe een E-bike met middenmoter, achtermotor of voormotor fietst!


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook


Financiering