Fietsverhuur Weert

Maak gebruik van onze fietsverhuur als u wilt gaan fietsen met een groep in de omgeving van Weert, maar niet voldoende fietsen tot uw beschikking heeft.  Het is mogelijk om de volgende fietsen bij ons te huren:

  • Kinderfiets
  • Volwassen fiets remnaaf
  • Volwassen fiets met versnelling
  • Elektrisch ondersteunde fiets
  • Speciale fietsen o.a. hobbelfiets, swingbike, hoge bi enz.

Regelmatig wordt er gebruik gemaakt van onze huurfietsen bij de Fietsroute happen en trappen, ’t Vliegend hert. Er liggen nog veel meer verschillende fietsroutes in onze bosrijke omgeving. Zoals de grensland fietstocht, Weerter-Budelerbergen fietstocht, Malpie Route, Fietstocht Valkenswaard – Budel – Leende. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van het fietsknooppunten netwerk. Het is mogelijk om thuis een route te plannen via de routeplanner of om tijdens het fietsen gebruik te maken van de overzichtsborden die langs dit netwerk staan.

Het is nodig om van te voren een reservering te maken voor fietsverhuur. Hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen op tel. nr. 0031 (0)495 491635 of onderstaand formulier invullen. Geef aan welke fiets(en), wanneer en voor hoe lang de fiets (en) wilt huren. U ontvangt van ons zo snel mogelijk bericht terug of de datum en het aantal fietsen mogelijk zijn. Verder krijgt u dan informatie over de ophaal en terugbrengtijd van de fietsen. Heeft u hierin ook speciale wensen, geef dat dan direct aan in het contactformulier.

De huurder dient een geldig identiteitsbewijs te overleggen. Voor het huren van een elektrische fiets vragen wij een waarborgsom van € 150,-. U ontvangt deze terug als de fietsen en evt. lader weer bij ons terug zijn ingeleverd.

Bent u van plan om meerdere keren gebruik te maken van een huurfiets? Dan is het mogelijk om een strippenkaart aan te schaffen. Op basis van beschikbaarheid, kunt u dan 10 dagen gebruik maken van een E-bike of gewone fiets tegen een voordelig tarief. 

Fiets huren of meer informatie?
Bent u op zoek naar een voordelige huurfiets, of wilt u meer informatie over het huren van een of meerdere fietsen? Klik dan hier.

Deel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook


Financiering