Fietswinkel Budel

Ben je op zoek naar een Fietswinkel Budel met aandacht voor jou als klant en een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding? Loop dan zeker binnen bij Fietswereld Vlassak aan de Fabrieksstraat 25 in Budel. In de fietswinkel van meer dan 1000 m2 vind je alles op het gebied van fietsen, fietsonderdelen en fietsaccessoires. Kijk rond in de ruim opgezette winkel. Je ziet met eigen ogen het grote aanbod. En of je nu jong bent of oud, op zoek naar een eenvoudige fiets voor dagelijks gebruik, een comfortabele (elektrische) fiets voor recreatieve tochten of een sportieve fiets om mee te gaan sporten; De kans is groot dat de fiets die je zoekt al op je staat te wachten.

Wat maakt Fietswereld Vlassak een van de betere fietswinkels in de regio Budel?

Kwaliteitsproducten leveren, vakkundig personeel, een goede service en meegaan met de tijd. En dat allemaal voor een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. De kwaliteitsproducten vind je terug in de gerenommeerde fietsmerken Koga, Batavus, Gazelle, Sparta, Cortina, Trek, Alpina en Loeki. Bij de onderdelen en accessoires zie je o.a. Shimano voor de versnellings-en remonderdelen; BBB, voor helmen en kleding; New Looks , Basil en Agu voor fietstassen; Mio en Sigma voor fietsnavigatie en fietscomputers en tenslotte van Bobike, GMG en Qibbel, staan kinderzitjes in onze schappen. Daarnaast blijft een fiets een product dat onderhoud en reparatie nodig heeft. Bij Fietswereld Vlassak werken vakmensen die op de hoogte blijven van de nieuwste technieken door nascholing en het volgen van speciale cursussen.

Bereikbaarheid

Door de ruime keuze in fietsen, fietsonderdelen en fietsaccessoires heeft Fietswereld Vlassak een regiofunctie. Fietswereld Vlassak ligt in Budel en grenst aan de Nederlands Limburgse gemeente Budel en de Belgisch -Limburgse gemeente Hamont -Achel.


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

  • Fabrieksstraat 25
  • 6021 RC, Budel
  • info@fietswereldvlassak.nl
  • (0495) 49 16 35
  • KvK: 17026989
  • BTW: NL806824682B01
  • IBAN: NL05INGB0682923095

Routebeschrijving


Facebook