Koga fiets

Zijn KOGA fietsen en u een match?

Wilt u comfortabel en licht fietsen?  Zoekt u een fiets met een perfecte pasvorm, afgewerkt tot in detail met kwaliteitsonderdelen? Bent u op zoek naar echte klasse?

Dan past een KOGA-fiets uitstekend bij u!

Elektrische fietsen

KOGAAstaat voor perfectie tot in de details. Dat geldt ook voor hun E-bikes. KOGA heeft een team van ervaren product ingenieurs en designers die met elkaar één doel voor ogen hebben: het ontwerpen van topkwaliteit fietsen die voldoen aan de wensen van de moderne consument.

Stad-en toerfietsen

De stad- en toerfietsen van KOGA zijn het bewijs dat een fraai uiterlijk en laag gewicht prima samengaan. Met de keuzemogelijkheden van een onderhoudsvriendelijke 8 speed naafversnelling tot een 30 versnellingen tellend lichtlopende derailleur systeem, is er voor veel doeleinden een kwaliteitsfiets beschikbaar.

Trekking fietsen

Een echte trekking fiets is ontwikkeld voor lange tochten met veel bagage. Met kwaliteit tot in de details, zoals een perfecte versnellingsgroep, stabiel frame en een ergonomisch stuur. Vele (wereld) reizigers gingen u al voor en kozen voor een fiets met mogelijkheden.

Mountainbikes en Racefietsen

KOGA mountainbikes en racefietsen worden gekenmerkt door hun sportieve geometrie, lichte gewicht en superieure kwaliteit. Met aandacht voor detail ontwikkeld en gebouwd in Nederland door en voor liefhebbers van de race en mountainbikesport.

Signature

De ideale fiets ontwerp je zelf! Met KOGA Signature stel je je eigen fiets samen. U kiest zelf het frame en de onderdelen en personalisereert uw fiets met uw naam of een tekst. Het Signature assortiment biedt keuze uit twee type fietsen: Trekking of Touring.

Ontwikkelen – Testen – Handbuilt

Het uitgangspunt van KOGA bij het ontwikkelen van een nieuw model is: altijd het beste product maken voor de gepassioneerde (en veeleisende) fietser. KOGA besteedt veel aandacht aan afwerking, door onderdelen vloeiend en harmoniërend te integreren.

De fietsen worden intensief getest in het eigen testlaboratorium waar een team van specialisten de materialen blootstelt aan de zwaarste testen. Daardoor is Koga in staat fietsen te bouwen met een grote duurzaamheid die weinig onderhoud vergen.

Alle KOGA-fietsen worden met de hand gebouwd in de KOGA-vestiging in Heerenveen. Hierbij is één monteur verantwoordelijk voor de volledige afmontage van een fiets. Het handbuilt by Koga logo op het frame staat garant voor deze eigenzinnige aanpak. Van het individu, voor het individu.

Meer weten?

Wil je meer weten over het merk KOGA en de KOGA-fietsen? Ga naar http://www.koga.com/nl


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

  • Fabrieksstraat 25
  • 6021 RC, Budel
  • info@fietswereldvlassak.nl
  • (0495) 49 16 35
  • KvK: 17026989
  • BTW: NL806824682B01
  • IBAN: NL05INGB0682923095

Routebeschrijving


Facebook