Leasen

Nieuwe fiscale fietsregeling biedt grote kansen

Eenvoudige fietslease bij Fietswereld Vlassak!

  • Fiets van de zaak vanaf 1 januari aantrekkelijk voor werkgever én werknemer.
  • Je hebt al een gloednieuwe fiets vanaf een paar euro per maand inclusief service, verzekering en onderhoud.
  • De werknemer heeft vrije keuze voor het type fiets. Van stadsfiets tot elektrische fiets. Van racefiets tot speed-pedelec.
  • Zoek je nieuwe fiets uit in onze winkel.

Gunstige regeling

Op 1 januari 2020 komt er een nieuwe gunstige fiscale fietsregeling die de fiets van de zaak een sterke impuls zal geven. Wij zijn partner geworden van LEASE A BIKE. Doet je werkgever mee aan de nieuwe fietsregeling? Dan kun je als inwoner van onze regio dus om de hoek een fiets uitzoeken.

Win-win situatie

De fiets, en dan met name de e-bike, is steeds vaker een serieus alternatief voor auto en openbaar vervoer. Met een e-bike sta je niet in de file en zijn parkeerproblemen verleden tijd. Daarbij is fietsen goed voor de gezondheid en de luchtkwaliteit. Deze voordelen zijn belangrijk voor werknemers maar ook voor de werkgevers. Recent onderzoek van TNO heeft uitgewezen dat door de komst van de e-bikes de bereidheid om de fiets te pakken naar het werk gestegen is van 7 naar 15 kilometer enkele reis. Dat het te hard waait is geen goede reden meer om de fiets te laten staan!

7 procent bijtelling

Een fiets van de zaak, wat houdt dat dan in? Als de werkgever een fiets ter beschikking stelt, betaalt de werknemer 7 % bijtelling en kan de fiets zowel zakelijk als privé worden gebruikt zonder ingewikkelde administratie. De prijs van een nieuwe fiets is tot nu toe vaak een belangrijke reden om er (nog) niet voor te kiezen, ondanks de vele voordelen. Door de nieuwe regeling fiets je als werknemer in de praktijk al vanaf een paar euro per maand op een gloednieuwe e-bike! Is de leaseperiode afgelopen? Dan krijgt de fietser ook nog eens de mogelijkheid om de fiets voor een zeer aantrekkelijk bedrag over te nemen.

Gemak

LEASE A BIKE regelt eigenlijk het gehele leaseproces van A tot Z via simpele digitale stappen en neemt de hele papierwinkel uit handen voor werkgever en werknemer. De werkgever kan werknemers met één klik op de knop toestemming geven voor het leasen van een fiets. De werknemer heeft vrije keuze voor het type fiets. Van stadsfiets tot elektrische fiets en van racefiets tot speed-pedelec. Vervolgens kan de werknemer eenvoudig bij ons in de winkel een nieuwe fiets of e-bike uitzoeken, altijd voorzien van een uitgebreid servicepakket voor onderhoud, reparatie, 24/7 pechhulp en verzekering. Zodra de fiets in gebruik is genomen, ontvangt de werkgever maandelijks alle benodigde informatie voor de salarisadministratie voor een eenvoudige verwerking van de betaling van de leasecontracten”. Waar wacht je nog op?! Neem contact met ons op voor meer informatie en profiteer ook van deze fantastische mogelijkheid.

 


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook


Financiering