KOGA Event

Save the date! Vrijdag 13 maart van 10.00 - 20.00 uur @Fietswereld Vlassak

Op vrijdag 13 maart vindt het jaarlijks terugkerende Koga Event plaats bij Fietswereld Vlassak. Voor degenen die nog niet bekend zijn met Koga, hier een kleine introductie: Koga (voorheen Koga Miyata) is een Nederlands merk waar alle fietsen met de hand worden gebouwd. Hun uitgangspunt is altijd het beste product maken voor de gepassioneerde en veeleisende fietser. Ze besteden daarom veel aandacht aan afwerking door onderdelen vloeiend en harmoniërend te integreren. Als dat niet mogelijk is met bestaande onderdelen ontwikkelt Koga ze zelf. Dat geeft hun hoogwaardige fietsen de herkenbare look en stijlvolle uitstraling.

Ze bieden een compromisloze garantie op kwaliteit en hebben een eigen testlaboratorium waar een team van specialisten de materialen blootstelt aan de zwaarste testen. Daardoor zijn ze in staat om fietsen te bouwen met een grote duurzaamheid. Koga is een van de meest toonaangevende merken op de fietsmarkt. Ze staan bekend om hun lichte, kwalitatief goede en betrouwbare fietsen voor de fietsliefhebber. Koga biedt een ruime collectie met hybride, trekking, race, tour- en elektrische fietsen. Ook hebben ze een speed pedelec in hun assortiment (45 km/h) die in onze winkel staat.

Wil je liever je eigen droomfiets samenstellen? Dat kan via het Koga Signature programma. Je kiest zelf het frame, de kleur en de onderdelen en je kunt hem zelfs personaliseren met je naam, handtekening of tekst. Uiteraard zijn wij er voor je om je te ondersteunen bij het maken van jouw keuzes. Want voor welk versnellingssysteem kies je? Wil je een ketting of een aandrijfriem? Een velgrem of een schijfrem? Welke voorvork? Wil je een achterdrager? De keuze is reuze!

Wil je graag matchende accessoires bij jouw Koga? Bij ons kun je terecht voor de sportieve en stijlvolle fietstassen van Koga die in vele vormen te krijgen zijn. Daarnaast kan de look volledig worden afgemaakt met een van de andere accessoires zoals een passende bidon en bidonhouder, snelbinders, maar ook diverse ring- en kettingsloten.

In onze open werkplaats vindt u vakbekwame monteurs. Jaarlijks worden ze door o.a. Koga getraind om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken. Door het gebruik van goede gereedschappen en diagnose apparatuur wordt onderhoud of een evt. reparatie aan uw fiets optimaal uitgevoerd. Dat komt uw fietsplezier ten goede.

TEST

Het Koga Event
Tijdens het Koga event kan iedereen op een laagdrempelige manier kennis maken met Koga. Bij Fietswereld Vlassak staat bijna het hele Koga assortiment ruim in de winkel gepresenteerd. Uiteraard zijn er meerdere testfietsen aanwezig die je kunt uitproberen zodat je de specifieke rij-eigenschappen tussen de verschillende modellen zelf kunt ervaren.

Nieuw dit jaar zijn de diverse demonstraties die worden gegeven door de vertegenwoordigers van o.a. Mio (fietsnavigatie) en Uebler (fietsendragers). Daarnaast krijg je een kijkje achter de schermen bij Fietswereld Vlassak d.m.v. een rondleiding. Lijkt het je leuk om daarbij te zijn? De exacte tijdstippen vind je hieronder terug.

Onder het genot van een hapje en een drankje staan wij op vrijdag 13 maart van 10.00 tot 20.00 uur met het voltallige team voor je klaar. We zijn die dag doorlopend geopend en leggen je graag uit wat de mogelijkheden zijn en welke Koga het beste bij jouw wensen past. Tot dan!

TEST


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook


Financiering