Tweedehands fietsenmarkt 28 maart 2020

Kijk onder de advertentie voor meer info!

Ben jij erbij aanstaande zaterdag?

Op onze bovenverdieping hebben we een ruim aanbod aan tweedehands fietsen voor je klaarstaan. Denk daarbij aan een kinder-, stads- of elektrische fiets maar ook aan een gave racefiets of mountainbike!

Alle fietsen zijn opnieuw rijklaar gemaakt voor je zodat je ze meteen kan meenemen. Daarnaast ontvang je bij ons 3 maanden garantie op technische gebreken als de aanschafwaarde meer dan € 150,- bedraagt.

Kijk alvast op onze website voor een indruk van onze occasions.

Actie tweedehands fietsenmarkt - Elektrische fiets

Bij aankoop van een elektrische fiets met een waarde hoger dan € 999,- ontvang je van ons één jaar lang een fietsverzekering GRATIS!! Het gaat daarbij om de Optimaal Diefstaldekking van verzekeraar ENRA. Met ENRA Optimaal Diefstal bent u verzekerd tegen diefstal. Er vindt geen afschrijving plaats op de fiets gedurende de verzekerde periode. U krijgt een gelijkwaardige fiets vergoed.

Enkele aandachtspunten voor deze actie zijn:

  • De hoogte van de premie die wij gratis weggeven is gebaseerd op de postcode van Fietswereld Vlassak. Het kan dus voorkomen dat u iets dient bij te betalen (wij vergoeden de premie tot maximaal € 90,00).
  • Wilt u een verzekering voor een langere duur afsluiten? Dat is geen enkel probleem. U betaalt dan het premieverschil bij.

Daarnaast bieden wij u tijdens de tweedehands fietsenmarkt 6 maanden garantie op de accu i.p.v. 3 maanden! Er zijn ook fietsen aanwezig waar een gloednieuwe accu in zit. Uiteraard krijgt u daar 2 jaar garantie op.

TEST


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook


Financiering