Zo lang mogelijk mobiel blijven, wie wil dat nu niet?

Helaas komt er soms een moment waarop 'even op de fiets springen' niet meer zo vanzelfsprekend is. Dat hoeft tegenwoordig echter niet meer te betekenen dat je niet meer kunt fietsen! Fietswereld Vlassak helpt je graag bij het vinden van een passende oplossing.

Dat kan zijn een fiets met verlaagde instap of misschien wel een fiets met kleinere wielen, zodat je gemakkelijker met beide voeten aan de grond kunt.

Is je evenwicht niet meer wat het is geweest, dan zou de Van Raam driewieler een oplossing kunnen zijn. Omvallen kan niet meer en op- en afstappen doe je op je eigen tempo.

Ook voor wie niet meer zelfstandig kan fietsen bieden we geschikte oplossingen. Zo zou je kunnen kiezen voor de Van Raam duofiets, waarop je met twee personen naast elkaar zit.

Of de Van Raam VeloPlus rolstoelfiets, waarop je de rolstoelgebruiker in zijn of haar eigen rolstoel kunt vervoeren. Lekker buiten, lekker vrij!

Het zijn vaak eenvoudige oplossingen die ervoor zorgen dat je weer vol vertrouwen en met veel plezier op de fiets zit. Kom langs bij Fietswereld Vlassak voor de oplossing die bij jou past! Uiteraard bieden wij de mogelijkheid om je huidige fiets in te ruilen voor een nieuw en aangepast exemplaar. We staan voor je klaar!

TEST


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook


Financiering