Geschiedenis

De basis werd gelegd in 1965, zoín 55 jaar geleden. Vanuit een kamertje in het woonhuis van de familie Vlassak werden de eerste fietsen verkocht. Toon hielp vanaf jonge leeftijd al mee in de fietsenwinkel van zijn ouders. Na een aantal jaren heeft hij de fietsenwinkel overgenomen. Samen met Gerke heeft hij de zaak laten groeien tot een van de grootste fietswinkels in de regio. Naar aanleiding van gezondheidsredenen van Toon zijn Roel en Annemiek verwelkomt als mede-partners in het bedrijf.

Anno 2020 is Fietswereld Vlassak een van de grootste fietswinkels in de regio die veel meer in huis heeft dan alleen maar een fiets. Een 50-jarig bestaan haal je niet zomaar, het is belangrijk dat je je klanten wat te bieden hebt. En dat is het geval bij Fietswereld Vlassak. Wie rondkijkt in de ruim opgezette winkel, ziet met eigen ogen het grote aanbod aan nieuwe en gebruikte fietsen, onderdelen en accessoires. En of je nu jong bent of oud, op zoek naar een eenvoudige fiets voor dagelijks gebruik, een comfortabele (elektrische) fiets voor recreatieve tochten of een sportieve fiets om mee te gaan sporten; Het complete assortiment is in Budel bij Fietswereld Vlassak verkrijgbaar.

Succes
Wat is het geheim van dit succes: Kwaliteitsproducten leveren, vakkundig personeel, een goede service en meegaan met de tijd. En dat allemaal voor een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Je kunt bij Fietswereld Vlassak terecht voor de gerenommeerde fietsmerken Koga, Batavus, Gazelle, Cortina, Trek, Cube, Alpina en Loeki. Bij de onderdelen en accessoires zie je o.a. Shimano voor de versnellings-en remonderdelen; BBB en Cube voor helmen en kleding; New Looxs , Basil en Koga voor fietstassen; Mio en Sigma voor fietsnavigatie en fietscomputers en tenslotte staan er kinderzitjes in onze schappen van Bobike en Yepp.

Regiofunctie
Door de ruime keuze in fietsen, fietsonderdelen en fietsaccessoires heeft Fietswereld Vlassak een regiofunctie. Budel (gemeente Cranendonck*) ligt slechts 25 km ten zuiden van Eindhoven, grenst aan de Belgisch -Limburgse gemeente Hamont -Achel en ligt vlakbij de Nederlands Limburgse gemeente Weert.

Vanuit omringende plaatsen, zoals Neerpelt, Overpelt, Nederweert en Maarheeze is Fietswereld Vlassak snel en gemakkelijk te bereiken. Uiteraard kunt u gratis parkeren op onze ruime parkeerplaats.

*De gemeente Cranendonck is op 1 januari 1997 ontstaan uit de samenvoeging van gemeente Budel en Maarheeze (zonder de kern Sterksel). En bestaat uit de vroegere dorpen Budel, Budel-Dorplein, Budel-Schoot, Gastel, Maarheeze en Soerendonk.

TerugDeel het met uw vrienden!