Fietsverhuur

Maak gebruik van onze fietsverhuur als u wilt gaan fietsen met een groep in de omgeving van Budel, maar niet voldoende fietsen tot uw beschikking heeft. Het is mogelijk om een gewone of elektrische fiets te huren bij Fietswereld Vlassak.

Hiervan wordt vaak gebruik gemaakt bij de Fietsroute happen en trappen, ‘t Vliegend hert. Er liggen veel verschillende fietsroutes in onze bosrijke omgeving zoals de Grensland fietstocht, Weerter-Budelerbergen fietstocht, Malpie Route en de Fietstocht Valkenswaard – Budel – Leende. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van het fietsknooppunten netwerk. Het is mogelijk om thuis een route te plannen via de routeplanner of om tijdens het fietsen gebruik te maken van de overzichtsborden die langs dit netwerk staan.

Gelieve van te voren een reservering te maken voor fietsverhuur. Hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen op tel. nr. 0031 (0)495 491635 of door onderstaand formulier in te vullen.

De huurder dient een geldig identiteitsbewijs te overleggen. Voor het huren van een elektrische fiets vragen wij een waarborgsom van € 150,-

Bent u van plan om meerdere keren gebruik te maken van een huurfiets? Dan is het mogelijk om een strippenkaart aan te schaffen. Op basis van beschikbaarheid, kunt u dan 10 dagen gebruik maken van een E-bike of gewone fiets voor een voordelig tarief. 

Soort fiets   Per dag

  Per week

Kinderfiets   €  6   €   30
Volwassen fiets remnaaf   € 10   €   50
Volwassen fiets met versnelling   € 12,50   €   60
Elektrische ondersteunde fiets   € 25   € 125
Speciale fietsen o.a. hobbelfiets,
swingbike, hoge bi enz.
  € 20   In overleg

Op al onze huurovereenkomsten zijn de algemene voorwaarden van de Bovag van toepassing. Deze worden u op verzoek verstrekt.

Wenst u meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

 

Deel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook


Financiering