Fietsverzekering

Met een nieuwe fiets wilt u natuurlijk onbezorgd kunnen fietsen. Of u nu dagelijks naar school of uw werk fietst of dat u prachtige fietstochten maakt:  Als u eenmaal met veel zorg een fiets hebt uitgekozen, wilt u deze niet meer kwijt. Afsluiten met een goed fietsslot is geen overbodige luxe want als u uw fiets parkeert, wilt u dat deze er bij terugkomst nog steeds staat. TIP: Als u de mogelijkheid hebt, bevestig dan uw fiets aan een vaststaand object (bijv. een paal).

Het is ook mogelijk om uw fiets te verzekeren tegen diefstal / schade / pech onderweg.

Voor de elektrische fietsen, stadsfietsen en hybridefietsen (nieuw/gebruikt) kan bij ENRA een verzekering tegen diefstal of een casco verzekering worden afgesloten. Bij een casco verzekering is uw fiets niet alleen bij diefstal, maar ook bij schade en pech onderweg verzekerd. De fiets moet voorzien zijn van een goedgekeurd ART veiligheidsslot (minimaal 2 sterren). In deze lijst kunt u controleren of het slot van de fiets aan deze voorwaarde voldoet. Daarnaast dient u altijd in het bezit te zijn van 2 originele sleutels.

LET op: bent u in het bezit van een High-Speed E-bike, dan dient een andere (verplichte) verzekering afgesloten te worden. In Nederland is dat een WA verzekering.


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook


Financiering