Werkplaats

Open Werkplaats, professionele vakmensen

Kijk binnen in de open werkplaats van Fietswereld Vlassak en dan ziet u dat daar professionele vakmensen aan het werk zijn. Was het maken van fietsen in de beginjaren vooral een ambachtelijk vak, dat vaak door een smid werd uitgevoerd, dan ziet u nu dat er ook veel gebruik gemaakt wordt van speciale gereedschappen en de computer. Dit laatste heeft te maken met de toename van het aantal elektrische fietsen dat verkocht wordt. De eerste keer dat een fiets in de werkplaats komt, is het moment dat deze rijklaar gemaakt wordt. Tijdens dit rijklaar maken wordt iedere fiets gecontroleerd op zijn technische aspecten. Daarnaast worden specifieke wensen van de klant, zoals het opbouwen van accessoires en het instellen op de juiste zithouding uitgevoerd. Is een fiets een aantal maanden in gebruik dan is het verstandig de eerste servicebeurt uit te laten voeren waarbij het nodige bijgesteld wordt. Vervolgens is het belangrijk om uw fiets in topconditie te houden. Hierbij helpen wij u graag door jaarlijks een onderhoudsbeurt aan uw fiets uit te voeren. Komen er storingen aan uw fiets, dan kunt u bij ons terecht voor reparatie.


Opleiding van een Fietstechnicus

Naast de basisopleiding die ieder van onze monteurs heeft, is het noodzakelijk om van de laatste technieken op de hoogte te blijven. Hiervoor volgen onze medewerkers ieder jaar opnieuw technische nascholingscursussen. Deze worden onder andere gegeven door merken waar wij officieel dealer van zijn. Denk bijvoorbeeld aan Koga, Batavus, Gazelle, Cube, Trek en Shimano.

Heeft uw fiets onderhoud of reparatie nodig?

Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Indien mogelijk kunt u op kleine reparaties wachten. Voor grote reparaties of onderhoud moet uw fiets bij ons blijven.

Gratis leenfiets ter beschikking!

Staat uw (elektrische) fiets bij ons voor onderhoud of een grote reparatie? Dan stellen wij gratis een (elektrische) leenfiets ter beschikking.


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

  • Fabrieksstraat 25
  • 6021 RC, Budel
  • info@fietswereldvlassak.nl
  • (0495) 49 16 35
  • KvK: 17026989
  • BTW: NL806824682B01
  • IBAN: NL05INGB0682923095

Routebeschrijving


Facebook